Hlavní obsah

Nová DVD: Gangster KA, Iracionální muž a Hotel Transylvánie 2

Právo, Věra Míšková

Podle knihy Jaroslava Kmenty Padrino Krejčíř vznikl film Gangster Ka. Woody Allen je podepsán pod snímkem Iracionální muž. Hotelu Transylvánie se začíná dařit... ve dvojce.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

Gangster KA

NOvá DVD

Radim Kraviec alias Káčko se narodil s talentem pro dokonalý podvod. Mrknutím oka okrádá stát o miliardy korun. Je si ale dobře vědom hranice, kterou nesmí překročit. Tou hranicí je vražda. Díky kontaktům na politické scéně chystá Kraviec triumfální majstrštyk, ale nečekaná zrada ho uvrhne do vazby a státu jsou zachráněny miliardy korun.

Gangster KA, ČR 2015, krimi drama, 96 min., režie: Jan Pachl, hrají: Hynek Čermák, Predrag Bjelac, Vlastina Svátková, Filip Čapka, Alexej Pyško a další.

Iracionální muž

NOvá DVD

Uznávaný profesor filozofie Abe Lucas  je už víc než rok emocionálně na dně. Nemůže psát, nemůže dýchat, nemůže si vzpomenout na smysl života. Přijíždí učit na fakultu do malého městečka a brzy se zaplétá se dvěma ženami - profesorkou Ritou a studentkou Jill.

Při jednom obědě vyslechnou zvláštní konverzaci. Tento okamžik Abea změní a on si začne plnými doušky vychutnávat život. Jeho rozhodnutí spustí řetězec událostí, které ovlivní jeho, Ritu i Jill navždy...

Iracionální muž, USA 2015, drama, 92 min., režie: Woody Allen, hrají: Emma Stoneová, Joaquin Phoenix, Parker Posey, Jamie Blackley, a další.

Hotel Transylvánie 2

NOvá DVD

Dracula konečně ustoupil ze svých striktních zásad ubytovávat v hotelu pouze příšery, a ten se proto otevírá i lidským návštěvníkům. Za zavřenými dveřmi krypty ale Draculu sžírají pochybnosti o tom, zda se jeho napůl lidský a napůl upíří vnuk Dennis vůbec někdy stane upírem, a tak mu nachystají "kurz pro strašidla". Nemají ale tušení, že se k návštěvě své rodiny chystá staromódní Vlad...

Hotel Transylvánie 2, USA 2015, animovaný, 90 min., režie: Genndy Tartakovsky

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám