Hlavní obsah

Mandrage se pro turné inspirovali Copperfieldem

Právo, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na své zatím největší a nejnákladnější koncertní turné vyrazí 26. února ze své rodné Plzně poprocková kapela Mandrage. Na šestnácti koncertních zastávkách tak podpoří loňské listopadové album Potmě jsou všechny kočky černý.

Foto: Universal Music

V tomto vizuálním stylu se na turné Mandrage představí.

Článek

Její koncertní program bude postavený jak na nových písničkách, tak na hitech z minulých let. Vše doprovodí výpravná scéna, na kterou jsou fanoušci kapely z jejích živých vystoupení zvyklí. Bílou barvu, která doprovázela Mandrage v posledním roce, ale tentokrát nahradí stříbrná a koncepční design s diskotékovými koulemi, zrcadly nebo blýskavými kostýmy.

„Naše nejnákladnější turné bude plné her se zrcadly a světlem. Inspirovali jsme se u velkých slavných triků kouzelníků jako Houdini či Copperfield. Ti všichni využívali spoustu zrcadel k tomu, aby mohli být v jeden okamžik na dvou místech najednou. Zrcadla jsou spojena i s celou dekadentní semdesátkovou pop kulturní scénou, ze které jsme občas čerpali i hudebně na nové desce. Takže čekejte i zrcadlové disko koule a blýskavé kostýmy,“ popisuje bubeník Mandrage Matyáš Vorda.

Turné začne 26. února v plzeňském KD Peklo, od den později bude pokračovat v Karlových Varech, 4. března v Havlíčkově Brodu a 9. března v Brně. V Praze se zastaví 23. března ve Foru Karlín a skončí 16. dubna v Ústí nad Labem. V roli předkapel Mandrage se na koncertech představí Animé a Electric Lady.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám