Hlavní obsah

Aronofsky má točit vztahové drama s Javierem Bardemem a Jennifer Lawrencovou

Novinky, Stanislav Dvořák

Slavný režisér Darren Aronofsky, který má za sebou například snímky jako Wrestler či Černá labuť, chce dát dohromady Jennifer Lawrencovou a Javiera Bardema.

Foto: Jordan Strauss , ČTK/AP

Herečka Jennifer Lawrencová

Článek

Aronofsky získal extrémně populární herečku pro hlavní roli, Bardem je ještě v jednání, ale ani v jednom případě nebylo nic oficiálně potvrzeno. Jennifer byla jeho první volbou a po krátké schůzce hned souhlasila se spoluprací.

Aronofsky píše scénář a chce drama režírovat i produkovat společně se Scottem Franklinem a Ari Handelem. Točit se by se mělo na jaře. Zatím je z příběhu známo jen tolik, že půjde o pár žijící klidným životem, který naruší nečekaný host v domě, ohrožující jejich vztah. V kinech má být v roce 2017.

Režisér tak ukončil spekulace o tom, co bude letos točit. Psalo se totiž i o životopisném filmu o Evelu Knievelovi, výstředním dobrodruhovi, jenž se proslavil šílenými kousky na motorce, které ne vždy vyšly. Neustále riskoval svůj život a během kariéry utrpěl 433 zlomenin. Je možné, že Aronofsky projekt jen odsunul a točit se nakonec bude.

Reklama

Výběr článků

Načítám