Hlavní obsah

Nová DVD: V hlavě a Cena moci

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S čerstvým Zlatým glóbem za nejlepší animovaný film roku 2015 vychází snímek V hlavě. O tom, že moc si vždy vybírá svou cenu, je americké drama Cena moci.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 01. týden

Článek

V hlavě

Nová DVD

Na nejpozoruhodnější místo, jaké vůbec může existovat, do lidské mysli, zavádí diváky snímek V hlavě. V řídícím centru – hlavě - jedenáctileté Riley má napilno 5 emocí. Velí jim lehkomyslná optimistka Radost. Snaží se, aby byla Riley stále šťastná. Musí ale spolupracovat s kolegy: emocemi Strachem, Hněvem, Znechucením a Smutkem.

V hlavě, USA 2015, rodinná komedie, 91 min., režie: Pete Docter, Ronaldo Del Carmen, v českém znění: Ivana Korolová, Zuzana Slavíková, Pavel Tesař a další.

Cena moci

Nová DVD

Vlivný, ale idealistický politik Colin Pryce se v roce 2010, během devastující ropné katastrofy v Mexickém zálivu, ocitá v těžké osobní situaci. Musí se totiž vyrovnat s vlastním zhrouceným životem poté, co mu sexuální skandál zcela zničil politickou kariéru.

Cena moci, USA 2015, drama, 78 min., režie: Austin Stark, hrají: Nicolas Cage, Sarah Paulson, Connie Nielsen, Peter Fonda, Fredric Lehne, Wendell Pierce, Bryan Batt a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám