Hlavní obsah

The KDV Deviators nabídnou na silvestra psychobilly z vesmíru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Trio The KDV Deviators, vedené zpěvákem Köftem DeVillem z berlínských Mad Sin, vystoupí poslední den v roce v klubu 007 na Strahově se svým ulítlým kosmickým psychobilly. Skupinu doplní dvě tuzemské kapely The Rocket Dogz a The Train Robbers.

Foto: Ladrogang

Skupina KDV Deviators

Článek

The KDV Deviators založil zpěvák Köfte DeVille s jinou legendou německého psychobilly, multiinstrumentalistou skupiny The Bodybags Ramonem, který také působí v Mad Sin. Ten se proměnil v Dr. Ramona Mighty S, zatímco z Köfteho, který se postavil k bubnům, je Kaptain Destroyus Villain. Jejich pseudonymy, stejně jako názvy písní, ukazují, že je oba fascinují staré sci-fi filmy a komiksové horory s bytostmi z vesmíru.

Dvojici doplnil kontrabasista Mad Sin Valle. Společně se pokoušejí spojit rock´a´billy poloviny padesátých let s jeho modernější punkem stříknutou verzí z počátku let osmdesátých a kombinaci okořenit šílenými texty.

Letos vydali své první album Lost Contact na Drunkabilly Records.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám