Hlavní obsah

Verona pořídila klip k nové písni v Nizozemí

Právo, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká popová dvojice Verona představila nový singl Endless Day. Píseň má anglický text a byl k ní současně představený i videoklip. Pro evropský trh ji vydaly zahraniční labely Bang Records a Andorfine.

Verona: Endless DayVideo: Verona

 
Článek

Videoklip vznikal čtyři dny v ulicích Amsterdamu a na pláži v Zandvoortu. Účinkují v něm lidé, které štáb oslovil přímo na místě.

„Dobře zvolená lokalita tvořila skoro za nás, takže bylo natáčení pohodové, odvezli jsme si domů spoustu nových zážitků a s některými lidmi, kteří v klipu účinkují, jsme stále v kontaktu,“ prozrazuje zpěvačka Markéta Jakšlová.

Hudební základ písničky má na svědomí Petr Fider a na první poslech zaujme chytlavý kytarový riff. Na muzice pracovali také Viktor Dyk a Markéta Jakšlová, kteří společně dotvářeli hlavní pěveckou linku. Anglický text napsala Markéta.

Aktuálně se tedy Verona raduje z vydání písně Endless Day u nás i v zahraničí. Jakmile dokončí rekonstrukci Fiderova nového nahrávacího studia, má v plánu pracovat na několika dalších věcech, které jsou již předpřipravené.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám