Hlavní obsah

Rambo v seriálu? Stallone chce vymlátit z minulosti poslední dolary

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Fox se zabývá přípravou televizního seriálu Rambo: New Blood, který by měl produkovat veterán akčních filmů Sylvester Stallone, informoval server Deadline.

Článek

Stallone se v současnosti stal největším mistrem v komerčním využívání bývalých úspěchů. Rambo už těžko může říct něco nového a ani není jisté, zda bude Stallone v seriálu hrát. Má pojednávat o vztahu Ramba a jeho syna.

Scénář píše Jeb Stuart, který je autorem Smrtonosné pasti. Rambův syn má být bývalý příslušník jednotek SEAL a spolu se starým Rambem budou hlavními postavami.

Po čtyřech celovečerních dílech Ramba plánoval Stallone ještě pátý s názvem Rambo: Last Blood, který byl ale po pár letech zvažování zrušen. Pak se vrhnul raději na sérii Postradatelní, své nejstarší postavy se však neumí vzdát a neustále hledá možnosti pokračování. Už v osmdesátých letech existoval animovaný televizní seriál Rambo, šlo ovšem o bizarnost, která neměla dlouhého trvání.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám