Hlavní obsah

Nová alba: The Corrs, Barbora Poláková i papež František

Právo, Jaroslav Špulák

The Corrs přicházejí s novým albem nečekaně a po dlouhé době. Barbora Poláková zase desku slíbila už na říjen, a vychází až nyní. Překvapením je debut papeže Františka, zajímaví jsou i Britové The Vamps, jejichž album vyšlo ve stejný den a jmenuje se skoro stejně jako to papežovo.

Článek

The Corrs: White Light

Foto: EastWest Records

Nová alba

Deset let trvalo než irská sourozenecká skupina The Corrs připravila nové album. Pokračuje na něm tam, kde skončila před lety, tedy v melodických písních, které v sobě pojí pop, folk a mísí je s elektronikou.

Barbora Poláková: Barbora Poláková

Foto: Supraphon

Nová alba

Herečka a zpěvačka Barbora Poláková vydává debutové album, které se jmenuje stejně jako ona. Uvedl ho singl Nafrněná, další skladby na něm jsou ale melancholičtější. Kolekce prozrazuje talent Polákové, průlom na české hudební scéně ale nepřináší.

The Vamps: Wake Up

Foto: Virgin/EMI

Nová alba

Druhé album britské poprockové čtveřice The Vamps pokračuje v tom, co nabídla na debutu. I nyní připravila chytlavé melodické skladby, na kterých se - kvůli jejich různorodosti - podílelo hned několik producentů.

Pope Francis: Wake Up!

Foto: Believe Digital

Nová alba

První album papeže Františka se jmenuje stejně jako novinka The Vamps a vyšlo ve stejný den. Kolekci tvoří papežovy projevy z mnoha míst světa a doprovodné skladby modliteb a kostelních písní různých italských umělců a tvůrců.

Roman Tomeš: Navěky

Foto: archív Romana Tomeše

Nová alba

Muzikálový zpěvák Roman Tomeš se v písničkách na svém albu pohybuje na linii popu, rocku a kabaretu. Jeho skladby jsou veselé i smutné, jejich tematický záběr je široký a Tomeš v nich prokazuje, že je velmi dobrý zpěvák.

Různí: Miláček žen a vetešníků

Foto: archív Mars Promotion

Nová alba

Koncertní album písniček Petra Hapky, které v ostravském klubu Heligonka, jenž vlastní písničkář Jarek Nohavica, naživo nazpívali on, Szidi Tobias, Aneta Langerová, Lenka Nová, František Segrado a Ondřej Ruml. Jednu novou písničku na desku, na jejíž realizaci měl podíl také Michal Horáček, napsal právě Nohavica.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám