Hlavní obsah

Slza slavila v úzkém kruhu

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvě prvenství si ze Státní opery Praha odnesla popová dvojice Slza, tedy zpěvák Petr Lexa a kytarista Lukáš Bundil. Stala se objevem roku i hvězdou internetu.

Foto: Právo

Popová dvojice Slza

Článek

„Prvenství v kategorii Hvězda internetu přišlo nejdříve a zaskočilo nás. V tu chvíli jsme si znovu uvědomili, že podpora našich fanoušků je obrovská. Cítíme to na koncertech, na počtu zhlédnutí na YouTube, zažili jsme to na nedávných autogramiádách. Potom jsme zahráli naživo písničku Celibát, čímž jsme prvního Slavíka vlastně oslavili, a než jsme se nedáli, už nás volali znovu, abychom převzali cenu jako objev roku,“ přiblížil Právu Lexa.

V tu chvíli byla kapela v zákulisí. Jakmile uslyšela své jméno, rychle řešila, co ještě na pódiu řekne a jak poděkuje. „Nevěděli jsme, jak to pojmout, ale pocit to byl úžasný,“ svěřil se Lexa.

Slávy a radosti si pak Slza užila především v úzkém kapelním kruhu. „Když jsme převzali druhou cenu, následovalo vyhlášení zpěváka roku, tedy nejočekávanější kategorie večera. Všechna pozornost se přirozeně upřela ke Karlu Gottovi, neboť lidé byli rádi, že na ceremoniál dorazil. My zůstali v zákulisí, a protože po vyhlášení zpěváka večer skončil a lidé začali odcházet, nepřišli jsme vlastně s nikým do kontaktu. Po cestě jsme pak potkali Michala Malátného z Chinaski, který nám gratuloval. Byl ale jediný, s nikým jiným jsme se už nepotkali,“ řekl Lexa.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám