Hlavní obsah

Adele byla zklamaná z Damona Albarna

Právo, jaš

K vydání svého nového alba 25, k němuž dojde už v pátek 20. listopadu, poskytla britská zpěvačka Adele již pár rozhovorů. V tom pro americký magazín Rolling Stone neskrývala zklamání z Damona Albarna, zpěváka kapel Blur a Gorillaz.

Foto: Profimedia.cz

Adele byla z Damona Albarna zklamaná.

Článek

Na písničkách z nové desky s ní měli spolupracovat mimo jiné i Phil Collins a právě Albarn. Ani jedna z těchto kooperací však nedošla do finálního stadia, takže na desce písničky s uvedenými zpěváky nebudou. Albarn navíc zanechal v Adele špatný pocit, přitom předtím byla jeho velkou fanynkou.

„Byl to jeden z těch momentů, kdy byste svůj idol nejraději nepotkali. Na Blur jsem vyrůstala, ale setkání s Albarnem lituji,“ vyjádřila se zpěvačka v rozhovoru. Dodala, že ani jednu z pěti skladeb, na kterých se Albarn podílel, nedokončili.

Foto: ČTK

Damon Albarn

„Ne! Ani jedna nebyla správná. Nehodily se na mou nahrávku. Řekl, že jsem nejistá, přičemž já jsem ta nejméně nejistá osoba, kterou znám. Ptala jsem se ho na názor ohledně svého strachu z toho, jak se vrátit na scénu, když mám dítě - má ho ostatně také. A on mě nazval nejistou,“ řekla Adele.

Narážela tím na Albarnova vyjádření v médiích, když se ho ptali na jejich společné chvíle ve studiu. „Adele mě požádala o spolupráci a já si pro ni vyhradil čas. Věc se má tak, že je stále velmi nejistá. Nemá přitom být proč, je ještě tak mladá,“ řekl v září deníku The Sun. Dodal také, že nová kolekce Britky je „příliš obyčejná“.

Vyjádřením o její nejistotě tak zřejmě spíš narážel na nedostatek odvahy Adele vystoupit ze své komfortní zóny a udělat něco, co fanoušky překvapí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám