Hlavní obsah

Vlažná cha-cha vyřadila Cajthamlovou ze StarDance

Praha
Aktualizováno

Čtvrtý soutěžní večer taneční show StarDance se stal osudným páru Kateřina Cajthamlová-Petr Čadek. Dostali nejméně hlasů a skončili. Páry na melodie ze světových muzikálů předvedly latinskoamerický tanec cha-cha a svižný quickstep, který se také nazývá rychlý foxtrot.

Foto: Dorian Hanuš, Právo

Kateřina Cajthamlová a Petr Čadek.

Článek

Jako první vpluli na parket s tancem cha-cha pár zpěvačka Leona Machálková a Michal Necpál.

Foto: Dorian Hanuš, Právo

Leona Machálková a Michal Necpál tančili cha-cha na skladbu s názvem Respekt.

„Perfektní otvírák, skvělá choreografie,“ komentoval úvodní tanec porotce Jan Révai, podle kterého ale páru chyběla energie. Další z porotců Radek Baláž zase vytkl Machálkové nedostatečnou práci s výrazem, připomínala mu trochu „studenou královnu“. Celkem si od porotců Machálková s Necpálem vysloužili 21 bodů.

Foto: Dorian Hanuš, Právo

Na snímku

Herečka a bloggerka Marie Doležalová s Markem Zelinkou předvedli quickstep na hit Lizy Minelli Cabaret ze stejnojmenného muzikálu. Porotci ocenili zábavný projev na parketu, který ke kabaretu neodmyslitelně patří, 30 body.

Foto: Právo

Tanec ch-cha v podání Radka Bangy a Terezy Bufkové

Vysoké tempo tance cha-cha bylo podle poroty pro zpěváka Radka Bangu příliš. Balážovi s Révaiem chyběla v jeho vystoupení pro tento tanec charakteristická rozevlátost, kroucení boky nebo propínání kolen. Přísněji naladění porotci ohodnotili pár Radek Banga - Tereza Bufková 24 body.

Foto: Právo

Jitka Schneiderová a Marek Dědík

Další pár herečka Jitka Schneiderová a Marek Dědík předvedli s lehkostí quickstep. Došlo i na tzv. „zvedačku”. „Nádhera,“ komentovala jejich tanec Tatiana Drexler. Podobně ho vnímali i ostatní porotci a udělili páru 32 bodů.

Foto: Dorian Hanuš, Právo

Lukáš Pavlásek a Lucie Hunčárová

Herec a komik Lukáš Pavlásek v pestrobarevném oblečení a Lucie Hunčárová tančili na skladbu od The Beatles Day Tripper, upravenou pro cha-cha. „Hlavu jsem namixoval Jima Morrisona s Johnem Lennonem, pupek Gerárd Depardieu,” komentoval svůj kostým Pavlásek. Porota ocenila snahu 15 body.

Foto: Dorian Hanuš, Právo

Marek Taclík a Martina Marková

Rozverný quickstep na melodii z muzikálu Chicago vyšvihli herec Marek Taclík s Martinou Markovou. Podle Baláže byli trochu mimo rytmus, nicméně kvitoval Taclíkovo postupné zlepšování. Verdikt poroty: 20 bodů.

Foto: Dorian Hanuš, Právo

Kateřina Cajthamlová a Petr Čadek

Výživová poradkyně Kateřina Cajthamlová a Petr Čadek zatančili cha-cha. Tatianě Drexler se jejich tanec moc líbil. „Já osobně jsem nadšená,“ komentovala vystoupení. Její nadšení nesdílel ovšem další z porotců Zdeněk Chlopčík, podle kterého to nevypadalo jako cha-cha. Bylo to prý příliš jemné. Nesourodý názor se projevil v hodnocení. Cajthamlová s Čadkem obdrželi 19 bodů.

Foto: Dorian Hanuš, Právo

Leoš Mareš a Katarina Štumpfová

Moderátor Leoš Mareš a Katarína Štumpfová předvedli temperamentní quickstep za doprovodu melodie z muzikálu Pomáda. Chlopčík uznale prohlásil, že šlo o nejlepší quickstep večera. Mareš se Štumpfovou večer u poroty vyhráli s třiatřiceti body.

Anketa

Kdo je váš favorit ve StarDance?
Jitka Schneiderová a Marek Dědík
41 %
Leona Machálková a Michal Necpál
3,5 %
Leoš Mareš a Katarina Štumpfová
25,6 %
Radek Banga a Tereza Bufková
3,5 %
Kateřina Cajthamlová a Petr Čadek
1,2 %
Marek Taclík a Martina Marková
4,5 %
Marie Doležalová a Marek Zelinka
10,7 %
Lukáš Pavlásek a Lucie Hunčárová
10 %
Celkem hlasovalo 4694 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám