Hlavní obsah

Filmové premiéry: Spectre, Snoopy a Charlie Brown. Peanuts ve filmu a Bacbeth

Právo, Věra Míšková

Po třech letech od Skyfallu jde do kin další, v pořadí čtyřiadvacátá, bondovka, tentokrát s podtitulem Spectre. Kdo by neznal Snoopyho, nejlepšího psího kamaráda na světě! Teď má poprvé svůj vlastní film Snoopy a Charlie Brown. Peanuts ve filmu. Klasické Shakespearovo drama se vrací na plátna v nové verzi s Michaelem Faasbenderem v titulní roli.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Filmové premiéry 41. týden

Článek

Spectre

Upoutávka na film Spectre

Agent 007 James Bond se z předsmrtného vzkazu své bývalé šéfové M dozvídá o mezinárodní zločinecké organizaci Spectre a na vlastní pěst se pouští do pátrání po jejím šéfovi a do boje. Do cesty se mu připlete krásná mladá dáma, která má s šéfem organizace také svoje účty.

Spectre, VB/ USA 2015, 148 min., režie: Sam Mendes, hrají: Daniel Craig, Christoph Waltz, Léa Seydouxová a další.

Snoopy a Charlie Brown. Peanuts ve filmu

Upoutávka na film Snoopy a Charlie Brown

Snoopy, jediný pes, který dokáže ze svého nemožného páníčka udělat hrdinu, se představuje na filmovém plátně. Ovšem udělat hrdinu zrovna z Charlieho Browna není zrovna snadné: šéfuje nejhoršímu baseballovému týmu, nedokáže promluvit na svou tajnou lásku malou Zrzečku a hlavně je to kluk, kterému se i v těch zdánlivě nejméně nebezpečných situacích přihodí vždy něco naprosto tragického nebo aspoň směšného.

Snoopy a Charlie Brown. Peanuts ve filmu, USA 2015, animovaná komedie, 88 min., režie: Steve Martino, v českém znění: Matěj Převrátil, Daniel Ritchev, Mikuláš Převrátil, Anna Cesková, Sára Nygrýnová a další

Macbeth

Upoutávka na film Macbeth

Macbeth je obávaný skotský válečník, který se neleká ani těch nejzuřivějších bitev. Když na vřesovišti vyslechne věštbu, že bude příštím králem, uvěří. Netuší, jak velkou cenu bude muset zaplatit. Cestu ke koruně dláždí smrt a úklady, které nakonec pohltí Macbetha i jeho ctižádostivou ženu.

Macbeth, VB/ Francie/ USA 2015, historické drama, 113 min., režie: Justin Kurzel, hrají: Michael Fassbender, Marion Cotillardová, David Thewlis, Elizabeth Debicki, Jack Reynor a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám