Hlavní obsah

Nová alba: Def Leppard, Janek Ledecký či Armin Van Buuren

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nové album skupiny Def Leppard, po deseti letech novinka Janka Ledeckého či taneční hudba nizozemského dýdžeje a producenta Armina Van Buurena, to jsou hlavní taháky tohoto týdne na hudebním trhu.

Článek

Def Leppard: Def Leppard

Foto: Music Records

Nová alba

Legendární britská skupina vydává své již jedenácté album. Pokračuje na něm ve své dosavadní hudební filozofii. Z dnešního pohledu se z jejího metalu stal hard rock, velmi dobře zahraný a se skvělým zpěvem. Vynikající je - tradičně - zvuk celého počinu.

Janek Ledecký: Na konci duhy

Foto: BrainZone

Nová alba

Zpěvák Janek Ledecký přichází po deseti letech s novým autorským albem. Nahrávkou navazuje na svou písničkářskou éru devadesátých let, po které se několik let věnoval více komponování úspěšných muzikálů. Dvanáct písniček z nové desky vznikalo střídavě v anglickém Tetbury a v Praze. Ledecký na albu ukazuje, že má velký smysl pro napsání písničky, zajímavý je i jeho „ledabylý“ projev.

Armin Van Buuren: Embrace

Foto: Armada Music

Nová alba

Šesté studiové album nizozemského dýdžeje a producenta, který patří k nejlépe placeným na světě. Hudebně se pohybuje v oblastech dance, trance a progressive house. Je to v zásadě ale jen doprovod k tanci nebo jako kulisa na mejdany.

Kateřina Marie Tichá: Otazníky

Foto: Universal Music

Nová alba

Minialbum české písničkářky, která na sebe upozornila již předloni skladbou Tančíme spolu, ve které jí sekundovala skupina Jelen. Kolekce je dokladem toho, že Tichá má zjevný autorský talent a dobré interpretační schopnosti.

Mirai: Cesta z města

Foto: Universal Music

Nová alba

Severomoravská poprocková kapela Mirai představuje debutové EP Cesta z města a spolu s ním stejnojmenný singl a video. Debut s pěti skladbami vznikal v produkční spolupráci s Janem Balcárkem ze spřízněných Light & Love a pod mixérskou rukou Ecsona Waldese.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám