Hlavní obsah

Adele potvrdila název alba i datum vydání

Právo, šh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britská zpěvačka Adele po měsících dohadů konečně minulý týden potvrdila, že její nové album ponese název 25. Sedmadvacetiletá umělkyně tak učinila v prohlášení, ve kterém mimo jiné uvedla, že tematicky se na novince bude věnovat změně životních postojů.

Foto: ČTK

Nové album Adele je velice očekávané.

Článek

„Má předešlá nahrávka byla o rozchodu. Pokud bych měla nějak označit nové album, řeknu, že to bude nahrávka o smíření. Smíření se se ztraceným časem, se vším, co jsem kdy chtěla udělat, ale neudělala jsem to. Album 25 je o tom, kým jsem se nevědomě stala,“ napsala v prohlášení.

Zatímco nejistotu kolem názvu chystané desky tím pádem definitivně ukončila, před pár dny se Adele podařilo vyvolat rozruch jinak. Během komerční přestávky britské pěvecké show X Factor totiž pravděpodobně představila část nové skladby, z níž zaznělo necelých třicet vteřin. Krátká pasáž se objevila mezi reklamami.

Obrazovka zčernala a objevily se na ní bílé titulky, které provázel známý hlas zpěvačky. „Ahoj, to jsem já,“ zazněl zpěv v upoutávce hudební novinky.

Je jisté, že s blížícím se datem vydání novinky (už 20. listopadu 2015) budou informace o zřejmě nejočekávanější kolekci letošního roku přibývat. Adele totiž vydala předešlé album nazvané 21 v roce 2011.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám