Hlavní obsah

Ostrý a jedovatý Ricky Gervais bude moderovat Zlaté glóby

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britský herec a režisér Ricky Gervais se ujme 10. ledna moderování Zlatých glóbů. Také Oscary bude letos uvádět komik - Američan Chris Rock.

Foto: Mario Anzuoni, Reuters

Ricky Gervais

Článek

“Jsme nadšeni, že jsme zase získali zpět Rickyho Gervaise, aby moderoval nejzábavnější udělování cen svým nenapodobitelným způsobem,” řekl ředitel NBC Entertainment Robert Greenblatt.

Gervais moderoval Glóby třikrát v letech 2010-2012. Poté se ale v zahraničním tisku psalo o tom, že jeho brutální humor je na Američany příliš a do další spolupráce se nehnal ani on sám.

Gervais nikdy nebyl korektní a jeho sexuální a rasové narážky stále vyvolávají dusno. Proslavil se unikátním seriálem Kancl, který byl plný trapných situací, a následně hrál v mnoha filmech.

Jeho narážky na homosexualitu Jodie Foster nebo na Angelinu Jolie a charitativní činnost si získaly velký ohlas, negativní i pozitivní. Gervais poté řekl, že už se nenechá přesvědčit, aby moderoval, ale rozmyslel si to. Pořadatelům se každopádně vyplatí, naposledy měl pozitivní recenze i 17 miliónů diváků.

Reklama

Související články

Do boje o Oscary vyrazí Domácí péče

Česká filmová a televizní akademie (ČFTA) vyšle do oscarového klání v kategorii Nejlepší cizojazyčný film snímek Domácí péče v celovečerní tvorbě debutujícího...

Oscary bude moderovat komik Chris Rock

Příští rok bude v Hollywoodu moderovat Oscary herec a režisér Chris Rock. Slavnostní večer se koná 28. února 2016 (29. února středoevropského času).

Výběr článků

Načítám