Hlavní obsah

Nová alba: Selena Gomez, Bryan Adams, Hurts a další

Právo, Jaroslav Špulák

Čím víc se blíží Vánoce, tím zajímavější a slavnější umělci se na albovém trhu objevují. V tomto týdnu to jsou Selena Gomez, Bryan Adams, Hurts, Demi Lovato nebo John Newman.

Článek

Selena Gomez: Revival

Foto: Universal Music

Nová alba

Americká zpěvačka Selena Gomez začala svou albovou novinku natáčet na podzim loňského roku, poslední úpravy na ní potom provedla letos v létě. Výsledkem je jedenáct nových písní, které bude obsahovat standardní verze alba, její deluxe podoba přinese další tři bonusové songy. Je to snesitelný pop, žádná rána do stolu, jak se dalo čekat.

Bryan Adams: Get Up!

Foto: Universal Music

Nová alba

Nové album kanadského zpěváka Bryana Adamse vyšlo téměř přesně rok poté, co vydal titul Tracks Of My Years. Na něm nabídl coververze písní svých oblíbených interpretů, tentokrát však přichází s vlastními devíti skladbami, které doplňuje i čtveřice v akustické podobě.

Hurts: Surrender

Foto: Sony Music

Nová alba

Třetí album britské elektropopové trojice Hurts nabízí skladby, které jsou svým obsahem a také náladou vcelku rozmanité. Klíčovým pojítkem mezi všemi je výrazná melodie a také emotivní zpěv The Hutchcrafta.

John Newman: Revolve

Foto: Universal Music

Nová alba

Britský zpěvák John Newman je pozoruhodný úkaz v tom nejlepším smyslu slova. Bezmála dva roky po vydání úspěšného debutového alba Tribute se vrací s druhým studiovým počinem Revolve. Potvrzuje jím obrovský talent k tomu psát nadčasové písně plné energie, emocí a originálních nápadů.

David Garrett: Explosive

Foto: Universal Music

Nová alba

Fenomenální německý houslista David Christian Bongartz, který v hudebním světě užívá jméno David Garrett, nahrál sérii moderně znějících skladeb za doprovodu The Royal Philharmonic Orchestra.

Demi Lovato: Confident

Foto: Universal Music

Nová alba

Páté studiové album americké zpěvačky a herečky Demi Lovato je nesporně nejvyzrálejší z těch, které dosud vydala. Nečekejme od něho ale nic jiného než na dnešní dobu spíše průměrný pop, rozhodně ale zvukově a aranžérsky slušně ošetřený.

Tori Kelly: Unbreakable Smile

Foto: Universal Music

Nová alba

Dvaadvacetiletá americká popfolková zpěvačka Tori Kelly se dočkala debutového alba. Je na něm čtrnáct písniček, kterých je spoluautorkou a interpretuje je přesvědčivě a s nutným emotivním pnutím. Stylově je v nich také obsažený soul.

Tara Fuki: The Best Of

Foto: Indies Scope

Nová alba

Tara Fuki předkládají po pěti albech výběr nejlepších skladeb. Navíc přidávají dosud nevydanou skladbu V rytmu s deštěm, která je netradičně nazpívaná česky. Kdo jsou Tara Fuki? Dvě dámy, dvě violoncella, dva hlasy a na tomto albu jejich nejlepší písně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám