Hlavní obsah

Rammstein chystají vinyly a rarity

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slavná německá hudební mašina Rammstein, která prodala milióny desek po celém světě, připravuje vánoční bonus pro věrné fandy - speciální box s gramofonovými deskami a raritami.

Foto: Universal

Rammstein: speciální box pro fanoušky

Článek

XXI - The Vinyl Box Set obsahuje celkem čtrnáct vinylů. Limitovaný a očíslovaný box bude poprvé obsahovat všech šest řadových alba kapely Rammstein na vinylech a další dvojvinyl plný raritního materiálu. Všechny řadové desky budou navíc remasterovány, a to od těch nejpovolanějších - dlouhodobého producenta kapely Jacoba Hellnera a Svanta Forsbäcka, který pro kapelu pravidelně provádí inženýrské práce během masteringu.

„Každý z vinylů doposud vydaných studiových desek bude mít sice svůj původní obal, uvnitř však na fanoušky čeká překvapení v podobě bohatšího bookletu, který v několika případech doplní i plakáty či další raritní materiál z doby natáčení jednotlivých alb. Šestice dvojvinylů bude výjimečná i tím, že jednotlivé černé desky nebude možné zakoupit samostatně,” popsala Kristýna Čiháková z firmy Universal music.

Dva vinyly Raritäten budou obsahovat rarity, které skalní fandové tak milují. Na dvanáctipalcovém vinylu si fandové poprvé budou moci užít například osmnáct let staré skladby Kokain a Wilder Wein, song Vergiss uns nicht, který se objevil na singlu Mein Land, i píseň Gib mir deine Augen. Pomyslnou třešničkou na dortu pak bude doposud nikdy nevydaná skladba Los, kterou kapela původně natočila pro album Reise, Reise. Komplet vyjde pod hlavičkou Universal Music 4. prosince.

Reklama

Výběr článků

Načítám