Hlavní obsah

Dvacet koncertů ke dvacetinám LMB

Praha

Dvaceti koncerty tuzemských i zahraničních interpretů oslaví pražský Lucerna Music Bar dvacáté narozeniny. První se konal už 7. října, kdy tam vystoupil australský beatboxer Dub FX. Další budou následovat na konci října, kdy vystoupí britští Incognito a jamajští The Gladiators. Na narozeninových show vystoupí i Asian Dub Foundation nebo The Cinematic Orchestra a The Wombats.

Foto: archív kapely

Asian Dub Foundation už v České republice několikrát vystupovali.

Článek

V neděli 25. října, kdy uplyne přesně dvacet let od otevření klubu, se na scéně objeví anglická jazz-funková kapela Incognito s aktuálním albem Amplified Soul. O den později zahrají reggae jamajští The Gladiators a 29. října Dub Pistols, kteří představí novinku Return Of The Pistoleros.

V listopadu vystoupí legendární Asian Dub Foundation s novým albem More Signal More Noise i newyorský hiphopper Talib Kweli či norští Jaga Jazzist nebo náladotvorný The Cinematic Orchestra.

Ve svátek 17. listopadu se představí britští indie rockoví The Wombats a 29. listopadu americký hiphopový písničkář Astronautali.

Na začátku prosince vystoupí rappeři Dilated Peoples. Chybět nebudou ani přední čeští interpreti a kapely Prago Union, Mig 21, Monkey Business a Xavier Baumaxa.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám