Hlavní obsah

Na premiéru bondovky přijdou i zástupci královské rodiny

Právo, Jaroslav Špulák

Na světovou premiéru nové bondovky Spectre, která se uskuteční 26. října v londýnské Royal Albert Hall, dorazí též britský princ William, jeho manželka Catherine a mladší bratr Harry. Informovali o tom zástupci britské královské rodiny.

Foto: ČTK

Daniel Craig a Léa Seydouxová při natáčení snímku Spectre

Článek

Premiéry filmu by se měli zúčastnit i představitel agenta Jamese Bonda Daniel Craig a herci Naomie Harrisová, Monica Bellucciová, Ralph Fiennes nebo Léa Seydouxová. Premiérový večer bude mít rovněž charitativní rozměr.

V den světové premiéry začnou novou bondovku promítat i další kina ve Velké Británii a Irsku. Do českých kin se dostane 5. listopadu.

Spectre začali natáčet 8. prosince 2014 v anglických Pinewood Studios. Režie se ujal Sam Mendes, který natočil i předchozí bondovku Skyfall (2012). Film nabídne záběry z Rakouska, Říma, Maroka a Mexika. James Bond v něm obdrží záhadný vzkaz z minulosti, který ho přivede na stopu zločinecké organizace Spectre. Titulní píseň Writing’s on the Wall k němu nazpíval britský zpěvák Sam Smith. Zveřejněna bude 25. září.

Nedávno režisér Sam Mendes a herec Daniel Craig hovořili o tom, že už se natáčení další bondovky nejspíš nezúčastní.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám