Hlavní obsah

Nová DVD: Je prostě báječná, Knick: Doktoři bez hranic, Sněhová královna a Looney Tunes

Právo, Věra Míšková

Film Je prostě báječná je komedie plná zmatků a dobře mířených facek. Clive Owen hraje hlavní roli v 1. sérii Doktoři bez hranic. Pro děti jsou dva animované filmové filmy: Animovaná Sněhová královna podle známé Andersenovy pohádky a Looney Tunes: Králíkův útěk.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

Je prostě báječná

Nová DVD

Isabel je lehká holka, která si prostřednictvím nejstarší profese snaží našetřit, aby se mohla stát herečkou. Ostatně jako každý v New Yorku. Jakmile ale opravdu vstoupí na Broadway, spustí lavinu bláznivých situací. Někdo se do ní totiž zamiluje a někdo zas až moc dobře poznal její neřestnou kariéru. A všichni jsou tak trochu ženatí nebo vdané.

Je prostě báječná, USA 2013, komedie, 94 min., režie: Peter Bogdanowich, hrají: Owen Wilson, Imogen Pootsová, Jennifer Anistonová a další.

Knick: Doktoři bez hranic 1. série

Nová DVD

Drama režiséra Stevena Soderbergha se odehrává v roce 1900. V nemocnici Knickerbocker Hospital přezdívané Knick v centru New Yorku to vře: ocitla se ve špatné finanční situaci a navíc se potýká s odlivem bohatých pacientů. Poslední zdejší špičkový lékař, Dr. Thackery  musí společně s chirurgy, sestrami a ostatním personálem udržet nemocnici i sebe nad vodou.

Knick: Doktoři bez hranic 1. série, USA 2015, 488 min., režie: Steven Soderbergh, hrají: Clive Owen, Eve Hewson, André Holland, Eric Johnson, Juliet Rylance, Chris Sullivan, a další.

Sněhová královna

Nová DVD

Sněhová královna uvalí na zemi kletbu a všude zavládne nekonečná zima. Neutichající polární vítr ochladí lidská srdce a z nich se vytratí všechna radost. Děvčátko Gerda spolu s fretkou Lutou a skřítkem Ormem se vydají na dlouhou cestu do paláce Sněhové královny, aby zachránili jejího bratříčka Kaye a navždy vysvobodili zemi z věčného sněhu a mrazu.

Sněhová královna, Rusko 2012, animovaná pohádka, 80 min., režie: Vlad Barbe, Maxim Svešnikov, Alexej Cicilin.

Looney Tunes: Králíkův útěk

Nová DVD

Krásná, ale popletená prodavačka parfémů Lola Bunny dostane darem kouzelnou květinu. Aniž by věděla o její moci, přidá tuhle magickou ingredienci do své nové voňavé kreace. V naději, že vyrobila mimořádnou vůni, si Lola stopne bláznivé taxikáře Králíčka Bugse a Kačera Daffyho a spěšně s nimi vyrazí směr Paříž! V patách jim jsou hvězdy z Looney Tunes a všechny jdou po elixíru neviditelnosti!

Looney Tunes: Králíkův útěk , USA 2015, animovaný, 71 min., režie: Jeff Siergey

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám