Hlavní obsah

Chinaski, Brzobohatý, PSH i Marpo vystoupí pro nadaci Kuchařové

Novinky, Stanislav Dvořák

Benefiční festival Play Fair se uskuteční v Hradci Králové 12. září. V areálu hradeckého Festivalparku zazní středoproudový pop, rap i jazz.

Foto: archív Taťány Kuchařové

Taťána Kuchařová

Článek

Program akce je nevyhraněný, má prý zaujmout všechny generace.

„Teenageři to pořádně rozjedou v Hip Hop hangáru, kde uslyší to nejlepší z české rapové scény. PSH, Ty Nikdy Label nebo Marpo vytvoří neskutečnou atmosféru. Fanynky si radostně zavýskají při nástupu svých mužských idolů, Ondřeje Brzobohatého s Johnym Machette. Babičky a dědečkové naopak jistě ocení ladné melodie nestárnoucí hvězdy šedesátých let Karla Kahovce a jeho kapely George Na své si přijdou i fanoušci jazzu, jejichž nemalé nároky bohatě uspokojí Jana Koubková,” vypočítává za pořadatele Nikol Poselová.

Běžné posluchače popu mají uspokojit hity skupin Chinaski nebo Mandrage. Představí se také David Kraus se svoji kapelou nebo nový hudební projekt Všichni Svatí.

Foto: Universal Music

Skupina Chinaski je častým hostem festivalu Okoř.

Doprovodný program zajistí hradecké divadlo DRAK s pohádkou Všechno lítá co peří má, výtvarné a dovednostní workshopy pro děti, Listování Lukáše Hejlíka či scénické čtení Ekonomie dobra a zla od Tomáše Sedláčka a nelítostný humor z dílny Underground Comedy.

„Nadace Taťány Kuchařové – Krása pomoci rozdělí výtěžek patnácti projektům neziskových organizací z celé České republiky, jejichž cílem je pomáhat seniorům, aby mohli prožít stáří jako pozitivní, aktivní a plnohodnotné období života se svými blízkými. Seznam projektů najdete na http://www.playfair.cz/nadace/,” dodala Poselová.

Vstupenky zakoupíte v síti Pandaticket.cz za 340 Kč, případně můžete využít akce rodinného vstupného za 580 Kč. Děti do 3 let, vlastníci ZTP průkazu a senioři nad 65 let mají vstup na akci zdarma.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám