Hlavní obsah

Začíná Trnkobraní a Okoř. Přijede Klus, Žbirka, Chinaski, Xindl, Farná a další

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tento víkend vypukne festival Vizovické Trnkobraní v areálu likérky ve Vizovicích u Zlína, současně proběhne i festival Okoř nedaleko Prahy.

Foto: Petr Horník, Právo

Tomáš Klus

Článek

Ve Vizovicích vystoupí Chinaski, Tomáš Klus, Mandrage, Divokej Bill, Vypsaná Fixa, Vladimír Mišík, Jiří Schmitzer, Ewa Farná, Anna K., Visací zámek, Horkýže Slíže, Xindl X, UDG, Desmod, Lake Malawi a samozřejmě i domácí Fleret a Kosovci.

Nechybí soutěž v pojídání švestkových knedlíků s moderátory Michalem Suchánkem a Richardem Genzerem a doprovodný program Trnkobraní zahrnuje také vystoupení stand-up komiků Ivy Pazderkové a Miloše Knora, divadelní představení pro děti i dospělé, dětský koutek a folklorní program v ulicích města Vizovice, který se letos bude konat v sobotu. Jelínkův biograf navíc v areálu nabídne filmy Krásno, Hodinový manžel nebo Probudím se včera.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Vladimír Mišík

„Na Trnkobraní se těším doslova jak trnka na sklizeň. A ovoce je navíc lidskému organismu velmi prospěšné v jakékoli podobě!“ řekl Tomáš Klus, který vystupuje v jeden víkend na obou festivalech.

Na Okoři navíc uvidíte také Chinaski, Michala Hrůzu, Mira Žbirku či Anetu Langerovou.

Foto: Milan Malíček, Právo

Zpěvačka Aneta Langerová má čtyři nominace.

Vstupenky na Vizovické Trnkobraní jsou v síti Ticketstream jako permanentky na oba dny do dne před akcí za 630 korun, 340 na pátek a 390 korun na sobotu. Na místě bude permanentka stát 750 korun, lístky na pátek 390 a na sobotu 460 korun, připraveny jsou slevy pro děti do 6 a 12 let. Lístky na Okoř jsou vyprodané.

Reklama

Výběr článků

Načítám