Hlavní obsah

Fenomén Padesáti odstínů pokračuje

Právo, cg

Nakladatelství XYZ získalo práva na vydání románu Grey: Fifty Shades of Grey As Told by Christian, pokračování bestsellerů E L Jamesové Padesát odstínů šedi, Padesát odstínů temnoty a Padesát odstínů svobody. Česky vyjde v únoru 2016.

Foto: ČTK

Autorkou série Padesát odstínů je spisovatelka E L Jamesová.

Článek

„Celá série Fifty Shades stejně jako nový titul velmi polarizují společnost. Otevírají prostor pro diskuzi o knihách obecně, což je pro naše odvětví velmi důležité. Je mi proto ctí, že autorka i agentka jsou nadšené ze spolupráce se společností Albatros Media, potažmo s nakladatelstvím XYZ, a svěřily nám práva pro české i slovenské vydání titulu,“ řekl Petr Tychtl, programový ředitel nakladatelství.

V Anglii vyšel román 18. června, tedy v den, kdy má literární idol Christian Grey narozeniny, a postaral se o patřičné nadšení i rozruch. Čtenář nahlédne do světa Fifty Shades znovu, tentokrát pohledem Christiana Greye. Díky jeho myšlenkám, touhám a tajným snům se před čtenáři odvíjí známý, ale zároveň i nový milostný příběh, který fascinoval již milióny lidí po celém světě.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám