Hlavní obsah

Nová alba: Lianne La Havas, Spin Doctors a The Strypes

Právo, Jaroslav Špulák

Letní sezóna na trh posílá málo nových nahrávek. V tomto týdnu upozorňujeme pouze na dvojku zpěvačky Lianne La Havas, koncertní záznam americké kapely Spin Doctors a album Irů The Strypes, které stojí za to sledovat.

Článek

Lianne La Havas: Blood

Foto: Warner Music

Nová alba

Blood je druhé album britské soulové zpěvačky Lianne La Havas. Jeho produkce se ujali Stephen McGregor a Paul Epworth, známý ze spolupráce s Adele. Vokalistka album věnovala svým rodičům, matce pocházející z Jamajky a otci narozeném v Řecku. Písně vznikly během její cesty po Jamajce, kde byla se svou matkou.

Spin Doctors: Songs From The Road

Foto: Ruf Records

Nová alba

Koncertní záznam vystoupení americké kapely, jejíž doba největší slávy spadá do devadesátých let minulého století. Na kolekci je nicméně patrná největší síla formace, a to osobité spojení rocku, soulu, funku a popu. Vychází v podobě CD i DVD.

The Strypes: Little Victories

Foto: Universal Music

Nová alba

Mladičká irská formace The Strypes se naživo představila na loňském festivalu Rock for People v Hradci králové, kde patřila k milým překvapením. I na novém albu prohlubuje svůj dřevní rockandrollový sound postavený na fascinaci hudbou šedesátých let, syrovou a patřičně drzou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám