Hlavní obsah

Ondřej Brzobohatý představuje v premiéře videoklip k písničce Identity

Právo, kul

Na službě Mixer.cz má v pondělí dopoledne premiéru nový videoklip zpěváka, hudebníka, skladatele a textaře Ondřeje Brzobohatého. Pořízen byl k písničce Identity, titulní z jeho loňského úspěšného alba.

Foto: Supraphon/Benedikt Renč

Ondřej Brzobohatý, Karel Gott a Taťána Kuchařová při natáčení klipu

Článek

Sám Brzobohatý je nejen jedním z aktérů klipu, ale zároveň autorem scénáře, režisérem a producentem. Na tvorbě videoklipu spolupracoval s profesionály ve svém oboru, a to nejen před kamerou, ale i za ní. Pro svůj režisérský debut oslovil kameramana oceněného Českým lvem za film Hlídač č. 47 Karla Fairaisla a o střih se postaral jeden z nejlepších českých střihačů Filip Malásek.

Před kamerou Brzobohatý kromě sebe režíroval takové hvězdy, jakými jsou Václav Noid Bárta či Karel Gott, kteří v klipu ztvárňují různé Identity. Třešinkou na dortu je obsazení jeho přítelkyně a naší jediné Miss World Taťány Kuchařové, která se v klipu předvede hned v několika překvapivých rolích. Vše se natáčelo v baru Tretters a několika dalších pražských lokacích v červnu tohoto roku.

Koncertní Identity Tour 2015 zakončí šest říjnových koncertů na Slovensku a následně v listopadu na ně naváže Symphonicum Tour na sedmi velkých českých a slovenských pódiích.

Videoklip můžete zhlédnout ZDE.

Reklama

Výběr článků

Načítám