Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Mimoni, Ant-Mani a divní terminátoři

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Animovaní Mimoni ještě pořád vítězí v českém žebříčku nejnavštěvovanějších filmů, i když jejich náskok už není tak markantní.

Foto: Universal

Mimoni

Článek

Malí žlutí Mimoni Kevin, Stuart a Bob vyrazili do světa, aby všem svým mimoňským kamarádům vrátili smysl života. Štěstěna je zavedla až do Ameriky, na floridský festival zločinců všeho typu, jehož se měla zúčastnit i absolutní královna světového zločinu, Scarlett Odkráglová. Mimoni jí chtějí sloužit a zlá Scarlett chce vyzkoušet jejich schopnosti. Proto je vyšle ukrást britské korunovační klenoty.

Na druhém místě je Ant-Man, další americká superhrdinská fantazie, tentokrát s příchutí komedie. Podvodník Scott Lang (Paul Rudd), vybavený pozoruhodnou schopnosti zmenšit své fyzické rozměry, ale současně znásobit svou sílu, se musí ujmout role hrdiny a pomoci svému mentorovi doktorovi Hankovi Pymovi (Michael Douglas) ochránit tajemství, skrývající se v jeho úžasném obleku Ant-Mana, před zcela novými nebezpečími, která ho ohrožují.

Foto: Cinemart

Záběr z nového filmu Terminátor: Genisys

Třetí je nenáročná americká komedie Bez kalhot XXL a až na čtvrtém místě další pokračování snažící se vymlátit poslední dolary z kdysi všeobecně uznávaného Terminátora - Terminator Genisys. Režisér Alan Taylor tu sice s Arnoldem Schwarzeneggerem, ale bez pořádného scénáře, bojuje svůj předem prohraný boj a klesá k druhořadé tuctové sci-fi bez smyslu.

Návštěvnost kin – poslední víkend
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.1.Mimoni32 463
2.-Ant-Man25 890
3.-Bez kalhot XXL14 333
4.2.Terminator Genisys12 505
5.3.Méďa 211 117
6.38.Domácí péče11 026
7.4.Jurský svět5 839
8.5.Život je život1 345
9.6.Daleko od hlučícího davu1 267
10.8.Sedmero krkavců1 119

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám