Hlavní obsah

Nová DVD: Asterix: Sídliště bohů, Pán prstenů filmová trilogie a Gunman: Muž na odstřel

Právo, Věra Míšková

Padesát let před Kristem se odehrává děj filmu Asterix : Sídliště bohů. V rozšířené edici 12 DVD vychází trilogie Pán prstenů. Sean Penn hraje vyčerpaného bývalého žoldáka a zabijáka Jima Terriera ve filmu Gunman: Muž na odstřel.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 28. týden.

Článek

Asterix: Sídliště bohů

NOvá DVD

Galie trpí v obležení Římanů, Julius Caesar dosud nenašel přemožitele. Jen hrstka nepoddajných Galů se nadále vysmívá přímo do zobáku slavného římského orla. Nyní má Caesar lstivý plán, jak se drzých Galů zbavit: svést prostoduché vesničany kouzlem civilizace. Konkrétně jde o kompletní vykácení lesů a výstavbu mramoráků (předchůdce dnešních paneláků) s honosným názvem – Sídliště Bohů. Jenže Asterix a Obelix svou malou vesnici, ukrytou v hlubokém lese, oplývajícím chutnými divočáky, nadevše milují...

Asterix: Sídliště bohů, Francie, Belgie 2014, animovaný, 82 min. režie: Alexandre Astier, Louis Clichy, hrají: Alain Chabat, Laurent Lafitte, Géraldine Nakache a další.

Pán prstenů filmová trilogie

NOvá DVD

Opatřena mnoha bonusy vychází kompletní série dobrodružství Froda Pytlíka, který se ve Společenstvu prstenu vydává na dobrodružnou cestu s nanejvýš nebezpečným posláním, zničit legendární Jeden prsten. Ve Dvou věžích se po rozpadu Společenstva cesty dělí: hobit Frodo se svým sluhou Samem putují s Prstenem do Mordoru a Aragorn s elfem Legolasem a trpaslíkem Gimlim se vydávají po stopě skřetů, aby osvobodili z jejich zajetí hobity Smíška a Pippina. Konečná bitva je svedena v poslední části s názvem Návrat krále.

Pán prstenů – filmová trilogie, Nový Zéland, USA, fantasy, 701 min., režie: Peter Jackson, hrají: Elijah Wood, Sean Bean, Cate Blanchettová, Orlando Bloom, Christopher Lee, Andy Serkis, Ian McKellen, Viggo Mortensen a další.

Gunman: Muž na odstřel  

NOvá DVD

Jim Terriera by svou minulost rád nechal za sebou. Jediné, po čem touží, je konečně se usadit se svou dávnou láskou. Předtím ale bude muset očistit své jméno a postavit se organizaci, pro kterou pracoval. Rozbíhá se dramatická hra na kočku a na myš, která vede Jima přes půl světa. Ví, že neuteče nikam. Jediný způsob, jak se zachránit, je zabít ty, kteří ho chtějí zabít.

Gunman: Muž na odstřel, USA/Francie/ Španělsko/ Velká Británie, 2015, akční krimi, 115 min., režie: Pierre Morel, hrají: Sean Penn, Javier Bardem, Jasmine trinca a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám