Hlavní obsah

Filmové premiéry: Domácí péče, Ant-Man, Bez kalhot XXL a další

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Křišťálovým glóbem za nejlepší ženský herecký výkon Aleny Mihulové odměnila porota MFF KV český film Domácí péče. Nová marvelovka Ant-Man je inspirovaná comicsovou postavou z roku 1962. Děj filmu Bez kalhot XXL navazuje na první film tři roky poté, co Mike ukončil svou vrcholnou kariéru striptéra. Dokument Nekonečný příběh Posledního z Aporveru je o jednom dosud nenatočeném filmu. V hlubinách je příběh z doby norského ropného boomu v 80. letech minulého století.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Filmové premiéry 26. týden

Článek

Domácí péče

Upoutávka na film Domácí péčeVideo: A-Company CZ

Zdravotní sestra Vlasta den za dnem, obtěžkána taškami s pomůckami, obchází své pacienty. Na sebe nemyslí, a teprve dramatický zvrat v jejím životě přiměje ji i její okolí tento stav trochu změnit.

Domácí péče ČR 2015, drama, 92 min., režie: Slávek Horák, hrají: Alena Mihulová, Bolek Polívka, Tatiana Vilhelmová a další.

Ant-Man

Upoutávka na film Ant-ManVideo: Falcon

Pokračování filmů se super hrdiny Iron Manem, Hulkem, Kapitánem Americou a dalšími. Bývalý zloděj Scott Lang, vybavený schopností zmenšit své fyzické rozměry, a současně znásobit svou sílu, se musí ujmout role hrdiny a pomoci svému mentorovi, doktorovi Hankovi Pymovi, ochránit tajemství, skrývající se v jeho úžasném obleku Ant-Mana, před zcela novými nebezpečími, která ho ohrožují.

Ant-Man, USA 2015, akční, 117 min., režie: Peyton Reed, hrají: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Corey Stoll, Tip “T. I.” Harris, Wood Harris a Michael Douglas.

Bez kalhot XXL

Upoutávka na film Bez kalhot XXLVideo: Freeman Ent.

Mike ukončil svou vrcholnou kariéru striptéra a i zbývající členové striptérské skupiny Králové Tampy se chystají hodit ručník do ringu. Ale chtějí to udělat po svém: vstoupit do světel reflektorů v posledním dechberoucím představení v Myrtle Beach, a udělat tak tlustou čáru za minulostí.

Bez kalhot XXL, USA 2015, komedie, 115 min., režie: Gregory Jacobs, hrají: Adam Rodriguez, Andie MacDowelovál, Elizabeth Banksová, Channing Tatum a další.

Nekonečný příběh Posledního z Aporveru

Upoutávka na film Nekonečný příběh Posledního z AporveruVideo: Actor’s Runway Agency

Film mapuje desetileté období práce na jednom z nejdražších českých koprodukčních filmů a vypráví o nadšení tvůrců a o strastech a překážkách, které musejí překonávat, aby svůj vysněný projekt mohli dotáhnout do konce.

Nekonečný příběh Posledního z Aporveru, ČR 2015, dokument, 40 min., režie: Ana Prodanova, Martin Dostál, hrají: Michal Zelenka, Jiří Košťál, Tomáš Krejčí, Filip Cíl a další.

V hlubinách

Upoutávka na film V hlubináchVideo: Film Europe

Nová naleziště ropy a plynu v Norsku skýtala netušené možnosti a bohatství, které se úřady snažily vytěžit z 500 metrové hloubky Severního moře. Petter, profesionální potápěč, a jeho bratr Knut mají potřebnou disciplínu, sílu a odvahu, aby se vydali na nejnebezpečnější misi na světě – na dno Severního moře. Avšak tragická nehoda vše změní.

V hlubinách, Norsko / Finsko / Švédsko / Francie / Německo 2013, thriller, 106 min., režie: Erik Skjoldbjærg, hrají: Aksel Hennie, Wes Bentley, Stephen Lang a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám