Hlavní obsah

Jelen představuje klip k písničce Jelen

Právo, Jaroslav Špulák

Ke svému novému singlu nazvanému Jelen pořídila pražská kapela stejného jména videoklip. Jeho premiéra proběhla ve čtvrtek 25. června v pravé poledne na službě Mixer.cz.

Foto: Universal Music/Jiří Štarha

Skupina Jelen prožívá úspěšné období.

Článek

Skupina Jelen má za sebou úspěšné období. Loni na jaře vydala debutové album Světlo ve tmě, poté uspěla na letních festivalech a na podzim si řekla o diváckou pozornost na společném turné se skupinou Divokej Bill. V listopadu se radovala z nominace na objev roku v anketě Český slavík Mattoni a letos v dubnu stejný titul získala v anketě hudebních odborníků Ceny Anděl. Předtím absolvovala společné turné s kapelou Nebe, na jehož koncertech bylo v drtivé většině vyprodáno.

Nyní Jelen představuje videoklip k první písničce z loňského alba a současně oznamuje termíny svého nadcházejícího podzimního turné.

„Hrajeme teď doopravdy jako o život. Plní se nám sen. Křižujeme republiku a vystupujeme všude. Hospody, poutě, jarmarky, náměstí, majálesy, ale i rockové, countryové a multižánrové festivaly. Máme hodně energie a velkou chuť do hraní. Proto je také náš nový videoklip sestříhán z našich koncertů. Pódium je to místo, kde se cítíme nejlépe,“ říká frontman Jindra Polák.

Podzimní turné začne 23. listopadu v Ostravě a skončí 13. prosince v Praze.

Nový videoklip je možné zhlédnout ZDE.

Termíny podzimního turné skupiny Jelen:

23. 11. Ostrava

24. 11. Brno

25. 11. Bratislava

27. 11. Karlovy Vary

4. 12. Plzeň

5. 12. Pardubice

9. 12. České Budějovice

13. 12. Praha

Reklama

Výběr článků

Načítám