Hlavní obsah

Celovečerní Kancl opravdu bude. Premiéra v roce 2016

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Celovečerní film Life on the Road na motivy kultovního seriálu Kancl uvidí američtí (a snad i čeští) diváci v kinech v roce 2016, potvrdil server Wrap. Hlavní roli dostal Ricky Gervais alias David Brent, slizký antihrdina Kanclu.

Článek

Firma Open Road získala práva na distribuci humorného pseudodokumentu o tom, jak se Brent snaží prosadit jako rockový zpěvák, ale moc mu to nejde. Turné po Velké Británii si musí platit z vlastní kapsy. Gervais si film sám napsal, hraje v něm, a ještě navíc režíruje.

Na devatenáctého srpna je naplánována světová premiéra a dá se očekávat, že film bude uveden v kinech ve většině evropských zemí. „David Brent bude mít velkou americkou premiéru v kinech? Tak už může zemřít šťastný. Spoiler alert – v tomhle filmu ale neumře,“ řekl Gervais.

„Jsme potěšeni, že to vyšlo. Je skvělé mít silného amerického partnera jako Open Road, abychom film dostali k americkým divákům ve velkém stylu. Těšíme se, že Life on the Road najde velké distribuční partnery ve všech zemích,” dodal Xavier Marchand, prezident společnosti eOne Features.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám