Hlavní obsah

Kevin Spacey v Bílém domě. Panství Downton po americku?

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kevin Spacey a Dana Brunettiová chystají pro společnosti Trigger Street, 20th Century Fox Television a Fox 21 Television Studios seriál The Resident, který bude zkoumat vztahy lidí pracujících v Bílém domě a prezidentských rodin.

Článek

Spacey už se politice věnoval v projektu House of Cards, ale nový seriál má být jiný – prý připomíná amerikanizovanou verzi britského seriálu Panství Downton. Zatím se uvažuje jen o uvedení v placené kabelové televizi, ale pokud přijde úspěch, později projekt jistě zakoupí i další televize.

„Kevin a já chceme spojovat Trigger Street se subjekty, které chápou, čeho chceme dosáhnout a jak maximálně využít všechny zdroje, abychom vyrobili ten nejlepší možný pořad. Naše minulost i současné projekty ukazují, že děláme věci jinak a spojujeme se s partnery, u nichž cítíme, že jsou nejlepší v oboru,” řekla Brunettiová.

Foto: Netflix

Kevin Spacey jako politický intrikán

Producentka má na kontě třeba filmy Kapitán Phillips a The Social Network, spolupracovala také na oceňovaném internetovém seriálu House of Cards, kde herecky zazářil právě Spacey.

„Trigger Street představuje vzácnou kombinaci – producenta, který je chytrý, agresivní, má skvělý vkus a přitahuje talentované lidi jako magnet,“ uvedl Bert Salke z Fox 21 Television Studios.

„Dílo Kevina a Dany – od House of Cards po The Social Network a Kapitána Phillipse – je ohromující a dokonale se hodí k poslání našeho studia vyprávět skvělé příběhy a mít obsah neoddiskutovatelné kvality,” dodali zástupci 20th Century Fox Television.

Reklama

Výběr článků

Načítám