Hlavní obsah

Papa Roach a Five Finger Death Punch navštíví Prahu

Společné turné kapel Papa Roach a Five Finger Death Punch se 20. listopadu zastaví v Malé sportovní hale na pražském Výstavišti. Obě skupiny se vyznačují energickými živými vystoupeními a silnými fanouškovskými základnami. Na podzimní turné po Evropě vyrazí s podporou skupiny Devil You Know, nové kapely Howarda Jonese z Killswitch Engage, informoval Petr Novák.

Foto: Rock For People

Papa Roach

Článek

„Do začátku tohoto turné bude naše nové album Got Your Six již venku. Je to naše dosud nejlepší nahrávka, v podstatě taková betonová cihla heavy metalu, takže už se nemůžeme dočkat, až některé z těchto skladeb představíme evropským fanouškům. Celé tohle turné bude večer co večer pořádný nářez,” uvedl Zoltan Bathory, kytarista Five Finger Death Punch.

Papa Roach a Five Finger Death Punch nedávno spustily kampaň umožňující fanouškům vybrat města, která by kapely měly na svém společném evropském turné navštívit. Několik set tisíc lidí z 19 zemí v Evropě tak ovlivnilo výslednou podobu turné, včetně koncertní zastávky v Česku.

Multiplatinoví a na ceny Grammy a MTV nominovaní Papa Roach se prezentují melodickým metalem. Kapela na začátku tohoto roku vydala své osmé studiové album F.E.A.R. Kalifornská skupina proslula výbušnými koncerty i v České republice. Loni Papa Roach vystoupili v Lucerna Music baru, rok předtím na mnoha festivalech v Evropě, mimo jiné na Rock for People v Hradci Králové. V roce 2010 zahráli na Sázavafestu v Kácově na Kutnohorsku.

Reklama

Výběr článků

Načítám