Hlavní obsah

Robin Williams naposledy na plátně. Hraje gaye ve filmu Boulevard

Novinky, Stanislav Dvořák

Tvůrci filmu Boulevard, kde bude naposledy k vidění Robin Williams, vypustili na internet trailer. Herec sice ještě před smrtí namluvil jednu postavu ve filmu Absolutely Anything, ale tam není vidět.

Upoutávka na film BoulevardVideo: Jura Productions, Inc.

 
Článek

Williams v Boulevardu hraje posmutnělého šedesátiletého ženatého muže, který se nudí v práci manažera a celý život navíc namáhavě zapírá, že má homosexuální sklony. Až do chvíle, kdy se setká s mladým tulákem, kterého hraje Roberto Aguire.

Americký kritik Peter Debruge z magazínu Variety napsal, že film čerpá ze stejného pocitu osamělosti jako Dobrý Will Hunting. Režíroval ho Dito Montiel, ve vedlejší roli se objeví Bob Odenkirk.

Kvůli nemoci se rozhodl odejít

Robin Williams spáchal loni v srpnu sebevraždu. Dlouhodobě nemocný herec se podle všeho zabil zcela promyšleně, po střízlivé úvaze. Pitva nenašla v jeho těle ani drogy, ani alkohol. Soudní lékař řekl, že šlo o zadušení.

Herec byl nalezen 11. srpna ve svém domě s páskem kolem krku přivázaným ke dveřím. Podle jeho manželky bojoval s počátečním stadiem Parkinsonovy choroby a upadl do deprese.

K jeho nejslavnějším filmům patří třeba drama Dobrý Will Hunting, za nějž obdržel i Oscara, válečný snímek Dobré ráno, Vietname či Společnost mrtvých básníků a Král rybář.

Reklama

Výběr článků

Načítám