Hlavní obsah

Jiří Macháček varuje: Vypněte si mobilní telefony

První ukázku představuje netradičním způsobem nová česká filmová komedie Wilsonov. Do kin přichází jako upozornění divákům, aby si před představením nezapomněli vypnout mobilní telefony.

Wilsonov: Vypněte si mobilní telefon, prosím Video: Falcon

 
Článek

Komedii Wilsonov natočil režisér Tomáš Mašín ve stylu slavných a kultovních českých filmů Adéla ještě nevečeřela nebo Tajemství hradu v Karpatech. Děj zavádí do počátku minulého století, kdy se starosta jednoho města kdesi ve střední Evropě rozhodl, že jej připojí jako nový stát ke Spojeným státům americkým, a pojmenoval jej na počest jejich prezidenta – Wilsonov.

Foto: Falcon

Jiří Macháček v komedii Wilsonov

Slavnostní akt ovšem ohrožuje řádění nebezpečného zločince. A protože si místní policie neví rady, přichází na pomoc specialista z FBI. Podaří se agentu Foodovi s pomocí mladého policejního eléva zatočit s masovým vrahem?

Foto: Falcon

Z komedie Wilsonov

V hlavních rolích uvidíme Jiřího Macháčka jako agenta FBI, Vojtěcha Dyka jako jeho asistenta, dále Táňu Pauhofovou, Jana Krause, Luboše Kostelného, Stanislava Majera nebo Petra Čtvrtníčka. Do kin film uvede společnost Falcon 1. října 2015.

Reklama

Výběr článků

Načítám