Hlavní obsah

Taťána Kuchařová představila charitativní festival Play Fair

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pražském hotelu The Mark představila modelka a herečka Taťána Kuchařová spolu s producentem a dramaturgem Radkem Maliníkem první ročník multižánrového charitativního festivalu Play Fair. Uskuteční se 12. září ve Festivalparku v Hradci Králové a všichni umělci, kteří se na něm představí, se vzdali honorářů ve prospěch Nadace Taťány Kuchařové.

Foto: Jaroslav Špulák, Právo

Na tiskové konferenci hovořili hlavní organizátor Radek Maliník, zpěvák a herec Ondřej Brzobohatý, Taťána Kuchařová a Michal Malátný ze skupiny Chinaski.

Článek

„Pokud festival dopadne dobře, chtěli bychom pokračovat v dalších ročnících a udělat z něho tradici,“ řekla na tiskové konferenci Kuchařová. Dodala, že k vystoupení na akci přesvědčila i svého partnera, zpěváka, skladatele a herce Ondřeje Brzobohatého, který na festivalech dosud nevystupoval. „Ondra bude na festivalu hrát poprvé. Trvalo mi strašně dlouho, než jsem ho přesvědčila,“ řekla.

Na přehlídce Play Fair by se podle organizátorů měly potkávat všechny generace diváků. Výtěžek z něho poputuje na konto Nadace Taťány Kuchařové - Krása pomoci, která pomáhá starým lidem. „Jelikož ještě nejsme tak staří a máme tu sílu, tak seniorům pomůžeme,“ řekl Radek Maliník, hlavní organizátor.

Podle jeho informací začne festival 12. září v jedenáct hodin, program na hlavní scéně skončí do půlnoci a v hangárech se bude hrát déle. „Kdo bude chtít přespat, umožníme mu to, i když polovina září už není doba, kdy by bylo komfortní spát venku pod stanem,“ uvedl Maliník.

Na festivalu se představí Chinaski, Ondřej Brzobohatý, Mandrage, Lake Malawi, Wohnout, Matěj Ruppert, Tonya Graves, Jana Koubková, Prago Union, PSH, Divadlo Drak, Lukáš Hejlík s programem Listování a další. Celkem se představí 350 účinkujících. „Půjde o největší multižánrový festival v letošním roce u nás,“ dodala Kuchařová.

Vstupenky aktuálně stojí 290 Kč, rodinná vstupenka je za 480 Kč.

Reklama

Výběr článků

Načítám