Hlavní obsah

Nová DVD: Bullet, Noc v muzeu: Tajemství staré hrobky a Paddington

Právo, Věra Míšková

Drsňák Danny Trejo vévodí akčnímu thrilleru Bullet. Nejdivočejší Noc v muzeu má podtitul Tajemství staré hrobky. Děti potěší medvídek Paddington.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 18. týden

Článek

Bullet

Nová DVD

Drsný policajt Frank Marasco zatkne gangstera, který je záhy odsouzen k trestu smrti. Jenže jeho parťáci se s tím nehodlají smířit, a tak unesou guvernérovu dceru a Frankova vnuka. Jenže se šeredně přepočítali: Frank vezme spravedlnost do vlastních rukou s pevným odhodláním děti zachránit.

Bullet, USA 2014, thriller, 87 min., režie: Nick Lyon, hrají: Danny Trejo, Eve Mauro, Jonathan Banks a další.

Noc v muzeu: Tajemství staré hrobky

Nová DVD

Nejznámější noční hlídač na světě Larry stále pracuje v Americkém přírodovědném muzeu v New Yorku, kde každou noc ožívají muzejní exponáty. Za tímhle neuvěřitelným kouzlem stojí mystická zlatá deska pocházející ze starověkého Egypta, která je tím pádem nejvzácnějším exponátem muzea. To ale ví jedině Larry...

Noc v muzeu: Tajemství staré hrobky, USA 2014, akční komedie, 89 min., režie: Shawn Levy, hrají: Ben Stiller, Robin Williams, Ben Kinsley a další.

Paddington

Nová DVD

Předlohou filmu jsou příběhy z populárních dětských knížek o kouzelných dobrodružstvích slušně vychovaného peruánského medvídka, který se vydal do Londýna hledat svůj domov. Když se sám a ztracený ocitne na Paddingtonském nádraží, zdá se, že velkoměstský život nebude přesně tím, co si představoval.

Paddington, Francie, Kanada, Velká Británie 2014, rodinná komedie, 95 min., režie: Paul King, v českém znění: Ondřej Brzobohatý, Jan Vlasák, Petra Tišnovská a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám