Hlavní obsah

Karlovarský festival oslavil v Hollywoodu jubileum se svými hvězdami

Právo, Novinky

Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary se připravuje na oslavy svého 50. ročníku, který se uskuteční od 3. do 11. července 2015. Ve čtvrtek se festival prezentoval na narozeninové party také přímo ve filmovém srdci – v Hollywoodu.

Foto: KVIFF/Variety/ Getty Images

Herec Jude Law

Článek

Na oslavu karlovarského festivalu, pořádanou společně s nejvýznamnějším světovým filmovým časopisem Variety, dorazily mimo jiné i hvězdy, které v minulých letech Vary ocenily.

Herec Jude Law, který se netají tím, že je velkým přítelem a podporovatelem karlovarského festivalu, je držitelem Ceny prezidenta MFF Karlovy Vary z roku 2010 a účinkuje také v jedné z festivalových znělek.

Foto: KVIFF/Variety/ Getty Images

Herec Jud Law s uměleckým ředitelem MFF KV Karlem Ochem a výkonným ředitelem MFF KV Kryštofem Muchou

Mezi hosty oslavy v Los Angeles byla také herečka Jacqueline Bissetová, hlavní představitelka legendárního, Oscarem oceněného Truffautova snímku Americká noc. Jacqueline Bissetová v roce 2004 na festivalu převzala Cenu města Karlovy Vary.

Foto: KVIFF/Variety/ Getty Images

Herečka Jacqueline Bissetová a managing editor časopisu Variety Peter Caranicas.

Zástupci karlovarského festivalu na party v restauraci Soho House přivítali i mladou herečku Holliday Graingerovou, kterou čeští diváci mohli nedávno vidět v nové verzi pohádkového příběhu Popelka, kde si zahrála jednu z nevlastních sester titulní postavy, nebo v seriálu Borgiové. Večera se zúčastnila i řada novinářů a filmových kritiků.

Foto: KVIFF/Variety/ Getty Images

Herečka Holliday Graingerová

První novinky, které jsou připraveny pro 50. ročník MFF Karlovy Vary, představí festival již v úterý 28. dubna v Praze.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám