Hlavní obsah

Zayn Malik nebyl u One Direction šťastný, proto odešel

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Minulý týden překvapila hudební svět zpráva o odchodu dvaadvacetiletého zpěváka Zayna Malika z britsko-irského boybandu One Direction. Stalo se tak během koncertního turné, po čtyřech deskách a pěti letech úspěšné činnosti pětice.

Foto: Sony Music

Zayn Malik tvrdí, že jako člen One Direction žil ve lži.

Článek

Malik poskytl víkendovému vydání listu The Sun exkluzivní rozhovor, v němž hovořil o svém rozhodnutí skupinu opustit. „Mám pocit, že jsem fanoušky zklamal. Nemohl jsem ale pokračovat ve One Direction dál. Všude teď panuje šílenství, někteří lidé jsou velmi zlí, já už ale dlouho neměl pocit, že bych ovládal svůj život tak jako teď,“ uvedl.

Řekl rovněž, že udělal správnou věc jak pro sebe, tak pro své kolegy. „Už delší čas mi přítomnost v kapele nedělala žádnou radost. Nebyl jsem šťastný. Není to tak, že jsem se k fanouškům obrátil zády. Má přítomnost ve One Direction by pro mě prostě byla životem ve lži,“ dodal.

Malik z One Direction odešel ve středu 25. března. Oficiálním důvodem byl stres. Fanoušci i média ale spekulují o tom, že to udělal kvůli své přítelkyně Perrie Edwardsové. Zayn Malik v první reakci uvedl: „Odcházím, protože chci být normální dvaadvacetiletý kluk, který má právo na osobní život i odpočinek.“

Podle oficiálního prohlášení budou One Direction pokračovat dál ve čtyřech.

Reklama

Výběr článků

Načítám