Hlavní obsah

Anketa TýTý jen pro Českou televizi a Primu

Právo, jp
Praha

Letošní klání o zakřivené zrcadlo, tedy o cenu, kterou tradičně získávají vítězové televizní divácké ankety TýTý, se stane záležitostí boje pouze mezi Českou televizí a Primou.

Foto: Profimedia.cz

Cena TýTý

Článek

Televize Nova se nezúčastní, nechala své pořady a tváře vyškrtnout, přestože je diváci nominovali. Nova usiluje do budoucna o jinou formu hlasování v této tradiční anketě, případně ji chce přeměnit na soutěž, ve které by rozhodující slovo měli televizní odborníci a peoplemetry. Televize Barrandov se s výjimkou Aleše Cibulky do žádné kategorie neprobojovala.

V kategorii seriál roku bude usilovat o přízeň diváků Česká televize se seriály První republika a Případy 1. oddělení a televize Prima s Cestami domů, Svatbami v Benátkách a Vinaři.

V kategorii osobnost televizního zpravodajství se mohou diváci rozhodnout mezi čtyřmi moderátory Událostí ČT (Marcela Augustová, Daniela Písařovicová, Aneta Savarová a Jakub Železný) a moderátorem zpráv Primy Karlem Voříškem.

Pořadem roku se stane některý z pětice Herbář, Všechnopárty a Zázraky přírody (vše ČT) nebo Partička či Show Jana Krause (Prima).

Přímý přenos předávání cen TýTý odvysílá ČT v sobotu 11. dubna. Překvapením večera bude osobnost, která vstoupí do Dvorany televizní slávy.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám