Hlavní obsah

Nová alba: Madonna, Kelly Clarkson i Nick Jonas

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Madonna vydala své nové album minulý pátek a podle ohlasů na ně se jí opravdu povedlo. Kelly Clarkson je populární především v Americe, ale její novinka samozřejmě putuje do celého světa. Nick Jonas se zase pokouší stylově odstřihnout od Jonas Brothers, populárního amerického boybandu.

Článek

Madonna: Rebel Heart

Foto: Universal Music

Nová alba

Nové album americké zpěvačky Madonny představuje několik podob moderního popu. Vokalistka se na něm jeví být v dobré hlasové formě, na desce jsou také skladby, které by se měly v budoucnu natrvalo dostat do jejího koncertního repertoáru. Je to jedno z jejích lepších alb v posledních letech.

Kelly Clarkson: Piece By Piece

Foto: Sony Music

Nová alba

Sedmá studiová deska americké zpěvačky Kelly Clarksonové přináší líbivé popové písničky, které zpestřují elementy dalších stylů, především rocku, country, r’n’b nebo taneční hudby. Výrazně na desku upozorňuje singl Heartbeat Song.

Nick Jonas: Nick Jonas

Foto: Universal Music

Nová alba

Nick Jonas je nejmladší z bratrů, kteří tvoří úspěšnou americkou formaci Jonas Brothers. Nyní přichází se svým druhým sólovým albem a je patrné, že je inspirován takovými umělci, jakými jsou Stevie Wonder, Prince nebo Bee Gees, stejně jako představiteli současné r’n’b scény.

Moonspell: Extinct

Foto: Mystic Production

Nová alba

Moonspell je populární portugalská gothicmetalová formace, která na scéně září již mnoho let. Extinct je její deváté album, které přináší pocitově velmi silné, zadumané skladby, jež jsou prezentovány se samozřejmostí matadorů uvedeného hudebního stylu.

Charlie Winston: Curio City

Foto: Sony Music

Nová alba

Britský indiefolkový písničkář Charlie Winston vydává své v pořadí čtvrté studiové album. Inspiroval se pro jeho realizaci filmy Ridleyho Scotta a melodiemi Clinta Mansella. Na desce je patnáct kompozic.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám