Hlavní obsah

Ondřej Brzobohatý a Johny Machette uvádějí společný klip

Právo, Jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvák Ondřej Brzobohatý a rapper a zpěvák Johny Machette se představují ve společném videoklipu. Natočen byl k duetu Spasitelé a premiéru má v pondělí. Obrazové ztvárnění společné skladby, která vznikla pro debutové album Johnyho Machetta, je prací režiséra Jana Chramosty.

Foto: 2Media

Ondřej Brzobohatý a Johny Machette mají společný klip.

Článek

„Zjistil jsem, že i maličkost, která udělá druhé šťastnými, je daleko lepší než drahé dárky. Nejlepší pocit je, když si člověk na to, co chce, dokáže vydělat sám, takže proč jenom brát a sám nic nedávat, to přece ani nemůže ty lidi těšit. A naopak... Když už mám všeho dost, proč neobdarovat ostatní? Právě o tom je písnička Spasitelé. A taky o tom, co bych jednou v životě chtěl dokázat, kam směřuji a co bych si tajně přál,“ říká o písni Johny Machette.

Zatímco Ondřej Brzobohatý si užívá úspěchu svého alba Indentity a již 3. března se v rámci aktuálního turné představí v Jablonci nad Nisou, Johny Machette se chystá vydat 18. března debutové album nazvané Snílek.

„Jmenuje se Snílek, protože zkrátka jsem snílek. Neztratil jsem takové ty dětské iluze a sny, o které většina mých přátel a lidí v okolí s přibývajícím věkem přichází. Stále věřím, že spousta věcí není nemožných, a když člověk doopravdy chce, snaží se a důvěřuje sám sobě, může dokázat opravdu hodně. Jsem zastáncem toho, že jedině člověk sám si určuje, co je a není reálné, na co jeho síly stačí a na co už ne,“ vysvětluje Johny Machette.

Videoklip můžete zhlédnout na serveru ZDE.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám