Hlavní obsah

Kancelář Blaník volá fanoušky. I internetové pořady figurují v TýTý

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejen pro klasické televizní seriály a pořady, ale i pro ty internetové lze hlasovat v anketě TýTý. Například politická satira Kancelář Blaník průměrné televizní seriály značně převyšuje.

Foto: 4press

Halka Třešňáková, Marek Daniel a Michal Dalecký v seriálu Kancelář Blaník

Článek

„Primárně je naším cílem upozornit na to, že na českém internetu vzniká obsah srovnatelný s programovou nabídkou tuzemských televizních stanic a za jeho přípravou stojí neméně profesionální produkce. Naší přidanou hodnotou je navíc možnost sledovat pořady kdykoli a kdekoli a svobodně reagovat na aktuální dění a trendy,“ uvedl Lukáš Záhoř, šéfproducent internetové televize Stream.cz.

Ta do 24. ročníku soutěže, kterou vyhlašují Týdeník Televize a TV Max, nominovala tři své zástupce: autorku a moderátorku pořadu Fenomén Karolínu Vrbasovou v kategorii Osobnost televizní zábavy, autora a moderátora pořadu A DOST! Jana Tunu v kategorii Osobnost televizní publicistiky a již zmiňovanou Kancelář Blaník v kategorii seriál roku.

Foto: Stream.cz

Marek Daniel v sitkomu Blaník

„Pravidla soutěže vybízejí v prvním kole k hlasování pro osobnosti a pořady, nicméně neuvádějí nutnost omezit se pouze na zúčastněné televize. Toho jsme využili a vyzvali diváky k nominacím,“ upozornil Záhoř.

„Zájem českých diváků o původní online tvorbu potvrzuje i kontinuální nárůst počtu zhlédnutí. Zatímco v říjnu pokořil Stream.cz hranici třiceti miliónů přehrání za měsíc, lednová bilance byla o dva a půl miliónu vyšší – 32 933 175, přičemž nejsledovanější pořady pravidelně překonávají pět set tisíc,“ dodal Stream.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám