Hlavní obsah

Arnold Schwarzenegger bude hrát v šestém Terminátorovi

Právo, Jaroslav Špulák

Herec a bývalý politik Arnold Schwarzenegger se představí v připravovaném šestém pokračování úspěšného filmového Terminátora. Během návštěvy Budapešti to sám uvedl pro portál TheArnoldFans.

Foto: ČTK

Arnold Schwarzenegger své fanoušky uklidnil.

Článek

Když obdržel od reportéra dotaz, zda se objeví i v dalším filmu ze série, odpověděl: „Samozřejmě ano“. Dodal rovněž, že natáčet plánují příští rok a do amerických kin chtějí nový snímek uvést 19. května 2017. V plánu je již také sedmý díl série, který by chtěli veřejnosti představit 29. června 2018. Zatím však není známo, jestli si Schwarzenegger zahraje i v něm.

Úvodní snímek série s názvem Terminátor přinesl v roce 1984 na plátna kin režisér James Cameron. V roce 1991 následovalo pokračování s podtitulem Den zúčtování a o dvanáct let později přišel třetí film Terminátor 3: Vzpoura strojů (2003). Ve všech třech filmech roli robota z budoucnosti ztvárnil Schwarzenegger.

Čtvrtý díl s podtitulem Salvation (2009) natočili bez něj, hlavní postavy v něm ztvárnili Christian Bale a Sam Worthington. Dosud poslední natočený je film Terminátor Genisys. Ten bude do kin uveden letos v létě a Schwarzenegger v něm hraje.

Reklama

Výběr článků

Načítám