Hlavní obsah

Blade Runnera s Fordem natočí režisér dramat Zmizení a Požáry

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Harrison Ford už se může těšit, jak si zopakuje roli Ricka Deckarda v novém Blade Runnerovi. Režisér ceněných dramat Zmizení a Požáry Denis Villeneuve se chce ujmout projektu, který se začne točit v létě 2016.

Foto: Profimedia.cz

Harrison Ford

Článek

Hampton Fancher a Michael Green napsali scénář, který je založen na nápadu Ridleyho Scotta. Nový díl se odehrává desítky let po prvním, jenž běžel v kinech v roce 1982 a v kruzích sci-fi fanoušků si získal kultovní pověst.

Firma Alcon Entertainment získala práva na příběh v roce 2011 s úmyslem připravit pokračování, ale také prequely (filmy dějově předcházející originálu). Momentálně se bude točit jen pokračování, které producentsky zastřeší Bud Yorkin, Andrew A. Kosove a Broderick Johnson.

Režisér Denis Villeneuve, kterého hodně proslavilo Zmizení, momentálně natočil krimi thriller Sicario. Film s Emily Bluntovou, Joshem Brolinem a Beniciem Del Torem ještě nebyl nikde uveden.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám