Hlavní obsah

Skupinu Scarlett Johanssonové zažalovali dříve, než stačila začít

Novinky, Stanislav Dvořák

Herečka Scarlett Johanssonová má už delší dobu hudební ambice. Nově založila skupinu The Singles, která se pár dní po vzniku dočkala žaloby od skupiny, která se jmenuje stejně. Dokonce působí také přímo v Los Angeles.

Foto: Robert Galbraith, Reuters

Scarlett Johanssonová

Článek

Nová skupina měla být dívčím projektem, který by zpíval čistý pop. „Měly jsme v úmyslu psát a zpívat super-popovou taneční hudbu,“ řekla herečka a zmínila vlivy skupin The Bangles nebo The Grimes. „Ultra-pop, ale taky trochu ironický, zkrátka napůl sranda.“

Jenže starší skupině stejného jména to nepřipadá zábavné. Frontman Vincent Frederick sepsal dopis, kde požaduje, aby zanechala činnosti pod názvem The Singles, protože jde o poškození značky.

„Jednoho rána jsem se probudil a zjistil ze zpráv, že náš název nám sebral někdo jiný. Těžko uvěřit, že by tohle nějaký muzikant udělal jinému. The Singles jsou můj život už 16 let,“ rozčilil se zpěvák.

Vzhledem k tomu, že skupina vydala několik desek a je na ní mnoho odkazů na internetu, je zajímavé, že to herečku a její kamarádky vůbec nenapadlo.

Reklama

Výběr článků

Načítám