Hlavní obsah

Sci-fi festival Future Gate proběhne v Čechách i na Moravě

Novinky, sad

Další ročník filmového sci-fi festivalu Future Gate se chystá v pražském kině Bio Oko od 12. do 15. března 2015 a nově také v brněnském kině Art od 26. do 29. března 2015.

Foto: Warner Bros

Sandra Bullocková ve filmu Gravitace (Ilustrační foto)

Článek

„Unikátní přehlídka sci-fi filmů bude doplněná tematickými dekoracemi, návštěvou fanoušků v kostýmech oblíbených sci-fi hrdinů a neméně inspirativním doprovodným programem,” slibují pořadatelé.

Festival chce představit několik nových filmů, dále starší filmy, které se do českých kin nedostaly, a nakonec pár legend, které v kinech byly, ale fanoušci si je rádi vychutnají na velkém plátně i po letech.

„Festival bude zajímavý i po vizuální stránce. Za pomocí vesmírného portálu se objevíte v jiném zcela neprozkoumaném světě, kterým budou návštěvníci festivalu procházet. Stringart, blacklight, 3D objekty, přírodniny, new media a další formy umění si pro vás připravilo umělecké seskupení WizArts, které se za deset let své existence podílelo na mnohých vizuálních projektech,” sdělili pořadatelé Future Gate. Další informace se mají objevovat na stránkách www.futuregate.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám