Hlavní obsah

Vybíjená: Krainová ve filmu i rodila

Nová česká komedie podle bestselleru Michala Viewegha Vybíjená znamenala pro modelku Simonu Krainovou návrat na filmové plátno se vším všudy. Tvůrci si na ni přichystali mimo jiné scénu porodu.

Ukázka z filmu VybíjenáVideo: Falcon

 
Článek

Vybíjená vypráví příběh kamarádů z gymnázia, kteří na abiturientském srazu bilancují své životní úspěchy a neúspěchy. Jeff, Skippy a Tom tvoří již od studií nerozlučnou trojici, která spolu prožívá různé etapy života. Spojuje je také to, že všichni milují svou krásnou spolužačku Evu v podání Simony Krainové. Zatímco Jeff (Ondřej Sokol) se stane Eviným manželem, Tom (Michal Suchánek) a Skippy (Richard Genzer) zůstanou jejími přáteli a jako takoví jsou k dispozici vždy, když je to třeba. A tak musí zaskočit za nepřítomného Jeffa i u porodu.

„Natáčení mě bavilo a hrozně jsem si to užívala. Byla jsem také samozřejmě dost nervózní, chtěla jsem do toho dát maximum, byla to pro mě obrovská výzva a zodpovědnost. Byl to úžasný zážitek a jsem za tuto další filmovou zkušenost moc ráda,“ tvrdí Simona Krainová i přesto, že neměla vůbec lehké scény, jako právě tu v porodnici. Shodou okolností knihu Michala Viewegha Vybíjená četla poprvé právě v době, kdy čekala svého prvního syna Maxe. Když dostala filmovou roli, tak se k románu znovu vrátila, aby si ho připomněla.

Každý ze tří mužských hrdinů má nějaké své charakteristické rysy. Jaký je typický pro lékaře v podání Richarda Genzera?  „Myslím, že je to hláška ‚Sukně hore‘…zřejmě tato věta odstartovala moji praxi gynekologa,“ tvrdí Richard Genzer.

Premiéra filmu Vybíjená bude 12. března.

Reklama

Výběr článků

Načítám