Hlavní obsah

Před Edem Sheeranem vystoupí Ryan Keen

Právo, Jaroslav Špulák

Koncert jedné z největších britských písničkářských hvězd Eda Sheerana v Praze se blíží. V Tipsport Areně se představí 12. února a pořadatelé oznámili jméno předskokana a prodej dalších vstupenek.

Foto: Charm Music

Keen Ryan vystoupí před Edem Sheeranem.

Článek

Před Sheeranem vystoupí jeho britský kolega Rayn Keen. Jeho největším vzorem je John Lennon a inspirovaly jej i první dvě alba skupiny Coldplay. Debutové album Room for Light vydal tento zpěvák a kytarista v září roku 2013.

Po delším jednání s manažerem Eda Sheerana pořadatelé uvolní do prodeje další vstupenky. Stane se tak ve středu 21. ledna v 9 hodin ráno prostřednictvím sítí Ticketpro a Ticketportal. K mání budou za 990 a 1290 Kč.

Foto: Profimedia.cz

Ed Sheeran

Tvorba Eda Sheerana v sobě mísí různé hudební žánry. V jeho písních lze vystopovat prvky popu, R, folku i hip hopu. Jako zdroje inspirace uvádí Erika Claptona, Boba Dylana nebo Eminema. V roce 2012 získal dvě ceny Brit Awards v kategoriích Nejlepší britský sólový zpěvák a Skokan roku. Balada The A Team z debutového alba +, které vyšlo v roce 2011, mu vynesla ocenění Ivor Novello Award. V roce 2013 díky ní získal nominaci na cenu Grammy v kategorii Skladba roku, přičemž na ceremoniálu vystoupil společně s Eltonem Johnem.

V červnu loňského roku vydal svou druhou desku X, s níž dobyl UK Chart i americký žebříček Billboard 200.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám