Hlavní obsah

Televize chce oživit Akta X, nemá ale jistého Muldera ani Scullyovou

Novinky, Stanislav Dvořák

Společnost Fox uvažuje o oživení dvou seriálů. Prvním z nich jsou Akta X, pro mnohé diváky největší „kult devadesátek”. Spekuluje se také o seriálu Útěk z vězení.

Článek

Šéfové společnosti Dana Walden a Gary Newman to oznámili o víkendu. Podle serveru Slashgear upřesnili, že nechtějí s Akty X začít, pokud nebudou mít jistotu, že si David Duchovny zahraje Muldera a Gillian Andersonová Scullyovou.

Duchovny je stále docela populární, jeho seriál Californication sice nelze označit za slavnější než Akta X, nicméně sklízel značné úspěchy. Nyní natáčí další seriál Aquarius.

Andersonová také nemá nouzi o práci, i když její seriály v Česku nejsou moc vidět. Jedná se například o britskou krimi Fall nebo o amerického Hannibala. Na nových Aktech X by se měl podílet i původní tvůrce Chris Carter.

Možný návrat amerického seriálu Útěk z vězení je zatím spíše nápadem než realitou. Neproběhla žádná jednání a nikdo nepodepsal smlouvu. Hrdinou seriálu byl bohatý mladík Michael Scofield, který šel dobrovolně do vězení, aby dostal ven nevinného bratra. Vymyslel plán útěku, ale ve vězení to nefungovalo tak, jak předpokládal.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám