Hlavní obsah

Zpěvák Michal Hrůza se po těžkém zranění hlavy vrací na pódia

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvák Michal Hrůza se po vážném zranění hlavy loni v červenci a následné rekonvalescenci vrátí na koncertní pódia. Již 19. března odstartuje své „návratové“ turné nazvané Noc a den Michala Hrůzy 2015. První koncert se uskuteční ve Foru Karlín v Praze.

Foto: SoundMachine - Tomáš Třeštík

Michal Hrůza se svou doprovodnou kapelou na aktuálním snímku.

Článek

Poté se svou doprovodnou Kapelou Hrůzy vystoupí zpěvák v dalších sedmi městech, konkrétně v Karlových Varech, Olomouci, Opavě, Jihlavě, Liberci, Táboře a Ústí nad Labem. V roli předkapel se na koncertech představí Mother’s Angels a Lety mimo.

„Hudba je součástí mého životního štěstí a jsem rád, že se ke mně vrací,” vzkazuje Michal Hrůza.

Kapelu Hrůzy kromě frontmana tvoří Karel Heřman, Emil Kopta, Aleš Zenkl a Stanislav Matoušek. Společně již od loňského podzimu zkouší a pracují na dramaturgii koncertů.

Fanoušci se mohou těšit na vystoupení plná emocí a energie. Na koncertech zazní průřez Hrůzovou tvorbou, čili největší hity a aktuální singly. Nebudou chybět oblíbené filmové a televizní písničky Zakázané uvolnění, Duše do vesmíru, Venuše či Sněhulák.

Na pražském koncertě 19. března, který bude zaznamenán Českou televizí, vystoupí i řada hudebních přátel. Budou mezi nimi Xindl X, Anna K, Klára Vytisková a další.

„Od doby, kdy jsem Michala navštěvovala v Ostravě, jsem ani na minutu nepřestávala věřit, že den, kdy bude zase stát s kytarou na pódiu, stoprocentně přijde. A že je to tak brzo, je zázrak. Já už se na ten jeho velký návrat neskutečně těším,” uvedla Anna K.

Na jarní turné naváže Kapela Hrůzy koncerty na majálesech v Hradci Králové (24. 4.), Praze (1. 5.), a Brně (7. 5.).

Turné Michala Hrůzy začne 19. března

Termíny koncertů turné:

19. 3. - Praha - Fórum Karlín

28. 3. - Karlovy Vary - Lidový Dům

 8. 4. - Olomouc - U klub

10. 4. - Opava - Art

11. 4. - Jihlava - KD

15. 4. - Liberec - Lidové Sady

17. 4. - Tábor - Hotel Palcát

18. 4. - Ústí nad Labem - Doma

Reklama

Výběr článků

Načítám